Sałatka z kapusty pekińskiej, kukurydzy i koperku

Sałatka z kapusty pekińskiej, kukurydzy i koperku

Sałatka z kapusty pekińskiej, kukurydzy i koperku

W mojej sałatkowo -surówkowej kuchni nadal królują kapusty. Dzisiaj zachęcam do zrobienia sałatki z kapusty pekińskiej, z dodatkiem koperku, kukurydzy i cebuli czerwonej.  Składniki: mała kapusta pekińska 1 cebula czerwona 1 puszka kukurydzy konserwowej 2 łyżki siekanego koperku (świeżego lub mrożonego) 1 łyżeczka soku z cytryny 1/2 płaskiej łyżeczki cukru pudru 2 łyżki jogurtu naturalnego 1 czubata łyżka majonezu sól do smaku pieprz do smaku Wykonanie: Kapustę pekińską drobno szatkujemy. Cebulę k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smak mojego domu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.