Sałatka z kapusty pekińskiej, koperku i korniszonów

Sałatka z kapusty pekińskiej, koperku i korniszonów

Sałatka z kapusty pekińskiej, koperku i korniszonów

Dzisiaj kolejna propozycja na sałatkę z dodatkiem koperku. Tym razem jest to sałatka z kapusty pekińskiej i korniszonów. Wiosną i latem, gdy mamy świeży koperek, warto go wykorzystywać w kuchni jak najczęściej. Zachęcam również do mrożenia koperku i aromatyzowania nim naszych dań przez cały rok :) Składniki: pół małej główki kapusty pekińskiej 1  czerwona cebula 3 ogórki konserwowe 2 łyżki siekanego koperku (świeżego lub mrożonego) 2 czubate łyżki jogurtu naturalnego 2 czubate łyżki majonezu sól do smaku pie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smak mojego domu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.