Jestem fanką past na kanapki. Mają same zalety - są proste w wykonaniu, można tam dodać swoje ulubione składniki, ilość kombinacji jest nieograniczona, no i są znacznie tańsze niż pasty, jakie możecie kupić w sklepach. Wiem, że to wygodniejsze - zgarnąć z półki, ale uwierzcie mi, że jak wejdzie to Wam w krew i zaczniecie kręcić pasty z tego co macie w domu, to już nie będzie od tego odwrotu:) Pasty zwykle robię z tego co mam w szafkach i lodówce - tak było i teraz, to pasta z makreli w pomidorach z ... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.
Czytaj dalej...