Kiszona marchew, to obok kiszonej papryki i rzodkiewek ulubiony przysmak mego Dziecka. O tym, że kiszonki są zdrowe, nie trzeba chyba nikogo przekonywać. A domowe kiszonki tym bardziej. To mnóstwo naturalnych witaminy: B1, B2, B3, C, A, E, K, magnezu, fosforu, wapnia i potasu. To także naturalny probiotyk, a dodatkowo pyszny smak. My wypijamy także wodę od kiszonek, warto się do niej przekonać, bo jest pyszna i równie wartościowa co kiszone warzywa. Dzieci lubią sobie pochrupać marchewkę, t... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...