Przepis na : śniadanie
Masło czosnkowe z pietruszką jest smacznym i aromatycznym dodatkiem do wielu potraw. Jego wyrazisty smak i kremowa konsystencja sprawiają, że jest idealnym uzupełnieniem dla mięs, ryb, warzyw i pieczywa. Masło czosnkowe z pietruszką ma wiele zastosowań w kuchni. Można je używać jako smarowidło do pieczywa, … The post Masło czosnkowe z pietruszką appeared first on Smaczne potrawy . czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Uwielbiam gotować,jeść i eksperymentować z nowymi potrawami.Poznawać ciekawe przepisy jak również dzielić się swoimi doświadczeniami :-)