Królowa dynia, symbol jesiennej obfitości. Dynia Hokkaido to bardzo popularna i prosta w przygotowaniu dynia. Ma piękny kolor, super smakuje i nie trzeba jej obierać ze skóry. Zupa z dyni w połączeniu z papryką jest wyśmienita. pieczona dynia Hokkaido 500 g pieczona papryka 200 g 1 -2 cebule czerwone 3-4 ząbki czosnku ostra papryka 1/2 łyżeczki szczypta imbiru pieprz cytrynowy, pieprz czarny curry, sól do smaku bulion ok. 1 litr Porcja dla 3-5 osób. Pokrojoną dynię i całe papryki ... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...