Od lat jesteśmy zauroczeni tym ciastem. Jest proste, szybkie i zawsze wychodzi. A smakuje obłędnie. Inspiracja - przepis Anety G. śmietana 30 % 600 ml serek mascarpone 300 g puree z dyni 380 g cukier puder 6 łyżek + cukier waniliowy 1/2 łyżki żelatyna 2 lekko czubate łyżeczki gorąca woda 1/4 szklanki ( 60-62 ml ) herbatniki kakaowe z dodatkiem czekolady czekolada gorzka do dekoracji kilka cząstek Blaszka 24 X 24 cm, wyłożona folią przezroczystą. Śmietana i serek powinny być dobrz... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...