Biszkopt orzechowy z masą twarogowo-cynamonową i musem z jabłek i begonii. Begonii, nie ma tu pomyłki i ekscentryczności. W Ameryce Środkowej begonie to przysmak, zarówno kwiaty jak i liście z łodygami. Smakują wyjątkowo, są lekko kwaskowe i aromatyczne. Teraz czas na porządki w ogródku i systematycznie wykopuję begonie. To jedna z propozycji na wykorzystanie begonii. Biszkopt orzechowy: zmielone orzechy 70 g mąka pszenna 125 g proszek do pieczenia 5 g 3 jajka cukier 100 g olej 45 ml woda 45 ml Nadzienie...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...