25.07.2024 Magda Oryginalnie, wszystkie składniki, które wykorzystałam w tym przepisie, miały być gołąbkami, ale akurat tego dnia miałam tyle zajęć, że po prostu w ferworze walki brakło mi czasu na gołąbki, nawet na te bez zawijania i ratowałam się czymś szybszym. Zaskoczyłam się, naprawdę, bardzo smakiem tych cudownych klopsików i naprawdę kocham gołąbki, ale teraz zawsze będę się mocno zastanawiać czy jednak nie zrobić tych pysznych klopsików. Soczyste, pachnące, zrumienione, podane na młodej, duszonej kap... czytaj dalej...
Jestem fanką kuchni i wszystkiego co z nią związane. Pasją do gotowania zaraziła mnie babcia, a mama przekazała dalsze tajniki wiedzy kulinarnej. Uwielbiam eksperymentować. Z każdym przepisem uczę się czegoś nowego, ciągle poszukuje nowych smaków i przepisów. Wyznaję zasadę, że z każdą potrawą trzeba wymagać od siebie coraz więcej.
Na moim blogu staram się dostarczyć inspirację na łatwą i pyszną kuchnię. Nic tak nie cieszy jak własnoręcznie przyrządzone potrawy i uśmiech na ustach tych co je zajadają. Nie zawsze jest idealnie, czasem coś nie wychodzi. Wtedy trzeba wziąć się w garść, uczyć się na własnych błędach i ugotować to jeszcze raz. Odrobina ambicji pozwala przezwyciężyć takie niepowodzenia i cieszyć się gotowaniem, które jest ciągłym procesem doskonalenia.
Zachęcam do gotowania, smakowania i eksperymentowania. Sprawcie aby wasza kuchni była najlepszym miejscem w domu, gdzie chce się przebywać, a gotowanie było przyjemnością a nie tylko codziennym obowiązkiem.