Pizza "na winie" czyli z tym co mi się nawinęło pod rękę. I taką lubię najbardziej chociaż zwykle jest nie do powtórzenia. Tym razem było trochę sera, grzyby, włoska szynka i odrobina warzyw - całość wyszła ciekawie i smakowicie. Warto czasami poeksperymentować.Zagniecenie ciasta zajmuje niewiele czasu a potem dodajemy co mamy. Tak właśnie powstała np. pizza z pesto i pomidorkami , pizza z młodymi warzywami, pizza z papryką i owczym serem czy pizza z serem pleśniowym i żurawiną. Kombinacji może być niesk... czytaj dalej...
Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.
Och już czuję zapach i smak tej pizzy.Wyszła zapewne jak zawsze Pani przepisy czyli ZJAWISKOWO SMACZNIE I BAJECZNIE.Pozdrawiam
A mnie akurat nie przekonała ta pizza.Zwłaszcza kanie,choć je uwielbiam.Tutaj nie przekonują mnie swoim widokiem.
no cóż, nie zawsze coś co pięknie wygląda jest smaczne i na odwrót - ta pizza była bardzo dobra i kanie na niej wyśmienite. Przekonywać na siłę nie mam zamiaru bo i po co ?
zjawiskowa może nie była, ale na pewno niecodzienna i pyszna