To przepis na bułki, które prawie same się robią. Ciasto rośnie w ciągu nocy a rano tylko wystarczy je upiec i mamy świeżutkie, pyszne pieczywo na śniadanie. Łatwo i bez biegania do sklepu co przydaje się szczególnie w weekend albo święta. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.
O,te bułeczki mają jajka w składzie.Myślałam,że to mała modyfikacja poprzednich a to całkiem inna odsłona. Czy sądzisz,że otręby żytnie się nadają,bo pozostałe składniki mam. Zdrowe,pyszne bułeczki.msewka
ano na taki przepis trafiłam, właśnie z jajkami. Myślę, że otręby żytnie mogą być, ew. być może trzeba będzie odrobinę więcej wody dolać