Francuzy po raz kolejny

Francuzy po raz kolejny

Francuzy po raz kolejny

Co ja poradzę, że bardzo lubię kiełbaski w cieście francuskim ? Obiecuję sobie, że w końcu zrobię takie ciasto sama, ale na razie lenistwo wygrywa i kupuję gotowe. To takie wygodne mieć opakowanie w lodówce i móc szybko zrobić coś pysznego.Znalazł się jeszcze, chyba już ostatni, słoiczek pasteryzowanych, duszonych , jesiennych podgrzybków więc przypomniałam sobie leśne szaleństwa ubiegłego roku. Ciężko nawet całość nazwać przepisem bo wszystko prawie gotowe - ciasto, grzyby, kiełbaski . . . ja tylko złożyłam to w ca... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczna Pyza

Autor

SmacznaPyzaSmacznaPyza

Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, ciasto, kiełbaski, duszone, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, francuskie, ciasto francuskie, przekąski, szybkie ciasto, szybki ciasto, pyszne ciasto, jesienne ciasto, szybkie przekąski

Inne przepisy z Smaczna Pyza

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Adam, 23 maja 2013 14:23:39

Bardzo szybkie i pyszne. Dziękuję:)

mr.myers, 23 maja 2013 15:28:49

Wygląda apetycznie. Chyba wezmę się za to:)

Iza Kulińska, 23 maja 2013 16:07:21

jeśli ktoś nie ma pasteryzowanych grzybów jak najbardziej może użyć świeżych pieczarek czy innych grzybów - wystarczy je pokroić i podsmażyć z cebulą na łyżce masła aż do odparowania wody :)

Anonymous, 23 maja 2013 16:31:25

Właśnie przekopuję twój blog w poszukiwaniu inspiracji na sobotnią imprezę.Nie dość, że przy okazji zgłodniałam, to zaczęłam zastanawiać się, jak wprosić się do Ciebie na imieniny :-))) Iwona P.

Justyna Bąk, 23 maja 2013 17:42:15

fajny pomysł, chyba też sobie taki zrobię:)