Wiosna nadchodzi dużymi krokami. Coraz więcej zieleni, przyroda powoli budzi się do życia. Na moim talerzu również goszczą piękne, zielone wiosenne kolory. Dziś zapraszam na pyszne wiosenne kotleciki. Jeśli jesteście na diecie, nie jecie mięsa lub po prostu wolelibyście zasmakować jakiejś odmiany, to ta propozycja jest dla Was. Przygotowałam je z nowym produktem firmy Bonduelle "Gotowane na parze". Musiałam wykazać się olbrzymią silną wolą, by nie zjeść całego zielonego groszku łyżeczką wprost z puszki... ... ach ... czytaj dalej...
Wkładając serce w potrawy otrzymujemy w zamian radość najbliższych. A nie ma nic piękniejszego niż uśmiech tych, których kochamy. Zwłaszcza tych najmniejszych domowników!
"Słodkie okruszki...bo tylko tyle zostaje, jeśli wkładamy serce w to co przyrządzamy"