Czasem nachodzi mnie ochota na coś nietypowego i sycącego. Wtedy zaglądam do szafek, eksperymentuje i... piekę. Dziś zapraszam Was na pieczoną piernikową wersję popularnej kaszy manny z płatkami migdałowymi. Idealna na śniadanie, kolację lub deser. Taka mała, zdrowsza słodkość. Można podawać ją bezpośrednio w naczynku do zapiekania lub wyjąć i pokroić na mniejsze kawałki jak ciasto. Ja osobiście najbardziej lubię jeść takie zdrowsze słodkości łyżeczką. A gdy posiada się w swoich kuchennych gadżetach piękne, drew... czytaj dalej...
Wkładając serce w potrawy otrzymujemy w zamian radość najbliższych. A nie ma nic piękniejszego niż uśmiech tych, których kochamy. Zwłaszcza tych najmniejszych domowników!
"Słodkie okruszki...bo tylko tyle zostaje, jeśli wkładamy serce w to co przyrządzamy"