Mozzarella w kuchni – tak czy nie?
Mozzarella w kuchni – tak czy nie?
Mozzarella, to śnieżnobiały ser podpuszczkowy, niedojrzewający. W wersji oryginalnej powstaje ze świeżego mleka krowiego, bawolego, albo z ich mieszanki. Ze względu na fakt, iż produkowana jest z mleka pasteryzowanego, kobiety w ciąży mogą jeść ten ser bez obaw, o czym więcej można dowiedzieć się na stronie https://dzidzius.pl/ciaza-i-porod/mozzarella-w-ciazy-czy-mozna-jesc/ . Najlepszym wyborem jest Mozzarella di Bufala Campana, czyli produkt regionalny z mleka bawolego. Ponieważ jest ciężko dostę... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Słodkie okruszki
Autor
Matleen
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurczak, tarta, śniadania, lasagne, koreczki, pierś z kurczaka, sos winegret, obiad, ziemniaki, przystawki, sałatka, szynka, sałatki, ciasto na pizze, makaron, kolacja, rukola, pieczone ziemniaki, filet z kurczaka, sałatka z kurczakiem, pieczona szynka
Inne przepisy z Słodkie okruszki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję