Piada z pastą serowo-jajeczną

Piada z pastą serowo-jajeczną

Piada z pastą serowo-jajeczną

Zapraszam na pyszną kanapkę w włoskim stylu. Piada to rodzaj płaskiego włoskiego pieczywa podobnego do tortilli. Moją piadę podałam ze smaczną pasta serowo-jajeczną oraz warzywami. Polecam na śniadanie w weekend gdy mamy więcej czasu. Składniki: piada: 1,5 szkl mąki pszennej+do podsypania 100 ml ciepłej wody 3 łyżki oliwy sól do smaku pasta:200 g sera mozzarella Galbani Mini 4 jajka ugotowane na twardo pęczek dymki ze szczypiorkiem 2 łyżki majonezu 1/2 łyżeczki soli i pieprzu oraz: kilka liści sałaty pomidor r... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodkie i nie tylko historie kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.