Paszteciki porosołowe

Paszteciki porosołowe

Paszteciki porosołowe

Zapraszam na smaczne paszteciki upieczone z warzyw oraz mięsa z rosołu. W ten sposób nie marnujemy żywności i mamy świetne smarowidło do kanapek. Można również upiec je w jednej większej formie.  Polecam Składniki: kawałek selera z rosołu 1 średnia pietruszka z rosołu 3 średnie marchewki z rosołu mięso z ćwiatki i udka z rosołu 2-3 łyżki bułki tartej 1/2 łyżeczki soli, pieprzu, ziół prowansalskich 1 łyżka suszonych pomidorów w płatkach 1 jajko Przygotowanie: Oddzielamy mięso od kości i przepuszczamy wraz z ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodkie i nie tylko historie kulinarne

Autor

slodkokwasnakuchnia1

Kuchnia to moje królestwo.Moje dziecko jest niejadkiem więc staram się urozmaicać i przerabiać przepisy oraz wymyślać coś nowego.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

rosół, mięso, tarta, paszteciki, udka , babeczki, mielone, bułki, kanapki, suszone pomidory, mielone z warzywami, mięso mielone, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, tarta na słodko, pieczone udka

Inne przepisy z słodkie i nie tylko historie kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.