Pasta rybno-jajeczna do pieczywa

Pasta rybno-jajeczna do pieczywa

Pasta rybno-jajeczna do pieczywa

Zapraszam na smaczną pastę śniadaniową do pieczywa. Połączanie łososia z jajkami to świetny smak idealnie pasujący do kanapek. Polecam   Składniki: 3 jajka ugotowane na twardo 125 g łososia wędzonego na gorąco 1 łyżka majonezu sól, pieprz do smaku szczypiorek Przygotowanie: Szczypiorek myjemy i kroimy drobno. Jajka obieramy i drobno kroimy, przekładamy do miseczki. Mięso ryby oddzielamy od skóry i drobno kroimy, przekładamy do jajek. Dodajemy majonez, sól, pieprz i połowę szczypiorku. Mieszamy dokładnie. Po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodkie i nie tylko historie kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.