Sernik wielkanocny „na bogato”

Sernik wielkanocny „na bogato”

Sernik wielkanocny „na bogato”

Sernik wielkanocny „na bogato” to eksplozja smaków, połączenie wszystkiego, co najlepsze, piękne kolory – po prostu wielkanocna rewelacja Sernik ma dużo warstw, ale zapewniam Was, że warto poświęcić mu trochę czasu, bo efekt będzie murowany Składniki na sernik: 0,6 kg twarogu (najlepiej nie z wiaderka, sernik będzie wtedy bardziej zwarty) 0,5 szklanki cukru (szklanka o pojemności 200 ml) 3 jajka 100 g masła cukier waniliowy 1 budyń waniliowy lub śmietankowy 0,25 l mleka 3-4 paczki ciastek petite beurre (pakowan... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Słodki sentyment

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Pomysłowe przepisy na walentynki i nie tylko

Dzień zakochanych jest obchodzony na całym świecie 14 lutego. Nazwa tego święta pochodzi od św. Walentego.

Czytaj dalej...

Autor

Karolina KucharskaKarolina Kucharska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sernik, ciasteczka, ciastka , galaretka, ciasto, biszkopt, deser, desery, pączki, sernik z wiaderka, mielone, walentynki, sernik bez pieczenia, bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, najlepszy sernik, ciasto z galaretka, sernik bez cukru, sernik z budyniem, ciasto z orzechami, pączki pieczone

Inne przepisy z Słodki sentyment

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.