To dla miłośników budyniowych smaków z lekko kwaśną nutą Deser budyniowy z porzeczką i prażonymi migdałami pachnie i smakuje latem. Jeśli chcesz uniknąć krojenia deseru (który trzęsie się jak budyń ) , możesz przygotować go od razu w pucharkach. Do przygotowania w 30 minut Składniki na masę budyniową: 750 ml mleka 2 łyżki mąki ziemniaczanej 1 łyżka mąki pszennej 1 łyżka cukru waniliowego 150 g masła Dodatkowo: 25 – 28 herbatników 500 g porzeczek 2 garście płatków migdałów Dno i boczki tortownicy lub miseczki o... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...