Małe, chrupiące beziki – słodkie, kuszące, na raz… Ich przygotowanie nie jest trudne, wystarczy trochę cierpliwości i gotowe Składniki na około 75 sztuk: 3 białka 150 g cukru (trochę więcej niż ¾ szklanki) 1 łyżeczka cukru waniliowego 1 łyżka mąki ziemniaczanej 1 łyżka cytryny Uwaga: szklanka wielkości 200 ml Najpierw ubijam białka. Pod koniec ubijania rozpoczynam dodawanie cukru wymieszanego z cukrem waniliowym. Cukier dodaję po 1 łyżce. Za każdym razem cukier musi się całkowicie rozpuścić w białkach. To długi ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...