PEŁNOZIARNISTE GOFRY

PEŁNOZIARNISTE GOFRY

PEŁNOZIARNISTE GOFRY

Przepis na : śniadanie

Niedawno dostałam gofrownicę, więc postanowiłam ją wypróbować - na początek pełnowartościowa wersja gofrów- z użyciem mąki graham i razowej, doskonałe na śniadanie, podane z ulubionym dżemem lub serkiem i owocami. Smacznego !!!     SKŁADNIKI 200 ml mleka, 1 łyżka cukru waniliowego, ½ szkl. mąki razowej Młynomag , ½ szkl. mąki graham Młynomag , 50 ml oleju, szczypta soli, 1 jajko, 1 łyżeczka proszku do pieczenia WYKONANIE Jajko ubijamy z cukrem, dodajemy olej, następnie mleko oraz mąki wymieszane ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu słodki bratek

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.