Przepis na szybkie i bardzo efektowne ciasto, którym na pewno zaskoczycie gości. Robi się je błyskawicznie dzięki użyciu gotowych biszkoptów i ciastek bezowych. Jedyny czas jaki będzie potrzebny, to ten na wystudzenie rozpuszczonej galaretki. Ciasto znane jest również jako wiśniowa chmurka odpowiednik słynnego wypieku malinowa chmurka. Czas przygotowania: 30 min Czas chłodzenia przed podaniem: min. kilka godzin SKŁADNIKI * na foremkę o wielkości 22×16 cm lub tortownicę o średnicy 21 cm, poniżej znajdzies... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Blog stworzony z pasji do pieczenia. tworzenia i eksperymentowania.