Torcik Rafaello

Torcik Rafaello

Torcik Rafaello

       Rafaello z pewnością stworzył geniusz. Idealne połączenie słodkiej masy z kokosem i migdałami, zamknięte w niewielkiej kulce to zestawienie tak dobrze dobrane, że obawiałam się, że nigdy nie uda mi się stworzyć czegoś równie pysznego. Pomyliłam się! Da się :)Biszkopt (mała blaszka):2 jajkapół kubka cukru pudrupół kubka mąki (w tym łyżka mąki ziemniaczanej)pół łyżeczki proszku do pieczeniaKrem kokosowy:puszka mleka kokosowego100 g wiórków kokosowych3 łyżki cukru pudru+ płatki migdałó... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu sama złodycz

Autor

SamaZłodyczSamaZłodycz

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kokosowe, pieczenie, krem, biszkopt, jajko, torty, rafaello, tort, orzechy, ciasto, słodkie, mleko w proszku, ciasto z masa, ciasta z masa, ciasto kokosowe, ciasto mleko w proszku, ciasta z kremami, ciasto z kremem, ciasto z białek , biszkopt idealny, pyszne ciasto, ciasto z orzechami, ciasto rafaello, drugie danie

Inne przepisy z sama złodycz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.