Pasta jajeczna z parmezanem.

Pasta jajeczna z parmezanem.

Pasta jajeczna z parmezanem.

To tak jeszcze na szybko pyszna pasta jajeczna ze szczypiorkiem i parmezanem. W sam raz na śniadanie lub kolację :) Do pasty użyłam pysznego majonezu od Społem Kielce . Zapraszam :) Składniki: 5 jajek 1/2 szklanki startego prmezanu 1 mały pęczek szczypiorku sól, pieprz do smaku 1 lub 2 łyżki majonezu  Wykonanie : Jajka ugotować na twardo, przelać zimną woda i obrać. Pokroić w kosteczkę lub zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach, szczypiorek umyć i drobno posiekać, można dodać także odrobinę posieka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Sama słodycz i szczypta chili

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.