Pieczeń rzymska z mięsa indyczego.

Pieczeń rzymska z mięsa indyczego.

Pieczeń rzymska z mięsa indyczego.

Przepis na : obiad

     Witajcie Kochani! Dziś mam dla Was przepis na pyszną pieczeń rzymską z mięsa indyczego. Danie jest soczyste, aromatyczne, idealne zarówno na ciepło jak i na zimno. Prawdziwa uczta, polecam! Składniki na pieczeń rzymską z mięsa indyczego: na formę 900 g mięsa indyczego (gulaszowe) 1 jajko 1 namoczona w mleku sucha kajzerka (lub 1/2 zwykłej bułki) 1 płaska łyżeczka soli 1 ząbek czosnku 1 płaska łyżeczka majeranku 1/4 łyżeczki mielonego pieprzu 2 cebule pokrojone w kostkę i zeszklone na oleju 1 d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Rozpustne gotowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.