Pieczarki smażone w panierce.

Pieczarki smażone w panierce.

Pieczarki smażone w panierce.

Przepis na : obiad

     Dziś zapraszam na pyszne, soczyste pieczarki smażone w chrupiącej panierce. Idealne zarówno na ciepło, jak i na zimno. Smakowity dodatek do obiadu, jak również pyszna samodzielna przekąska. Bardzo polecam! Składniki na pieczarki smażone w panierce: 350 g małych pieczarek mąka 1 jajko 1/3 łyżeczka soli spora szczypta przyprawy do kurczaka szczypta papryki ostrej lub pieprzu bułka tarta olej do smażenia      Pieczarki myjemy, wycieramy do sucha, oprószamy mąką. Olej przelewamy do... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Rozpustne gotowanie

Autor

Agnieszka Gąsior

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, tarta, papryka, bułki, obiad, przekąska, przekąski, kurczak, zakąski, impreza, kurczak z papryką , pieczarki do obiadu, pieczarki przekąska, kurczak z pieczarkami, przekąski na ciepło, przekąska na imprezę, przekąski na impreze, chrupiący kurczak

Inne przepisy z Rozpustne gotowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.