Tradycyjnie kolejne Święta Bożego Narodzenia nie obejdą się bez makowca.Więc zamiast kruchego ciasta będzie miękkie i delikatne wręcz puchowe czyli makowiec japoński .Rewelacja jeśli ktoś lubi mokre ciasta.Ten makowiec robi furorę i szczerze wam go polecam. Składniki: mak z puszki 1 szt jaja 5 szt cukier 3/4 szklanki margaryna cała ( 250 g) mąka tortowa 6 łyżek kasza manna 6 łyżek proszek do pieczenia 2 łyżeczki jabłka 4 duże( ze skórką) rodzynki 150 g orzechy włoskie 100 g olejek migdałowy 1 szt Wykonanie:... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Kocham to co robię . Tworze pyszne dania i słodkości .