Kiełbasa słoikowa

Kiełbasa słoikowa

Kiełbasa słoikowa

No to dalsze frykasy domowe zacząć . Dziś chcę wam pokazać jak się robi kiełbasę słoik - ową . Zaznaczam , że robię pierwszy raz i już się nie mogę doczekać jaka będzie w smaku . Podejmuje wyzwanie rzucone mi przez Tradismak oraz dziękuję za Z estaw do zrobienia kiełbasy słoik - owej . Musiałam dokupić tylko 3 rodzaje mięsa , a reszta była w zestawie  . Składniki do przygotowania kiełbasy słoik - owej  Boczek świeży bez skóry 500 g karkówka 500 g szynka wieprzowa 1 kg czo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Różowa kuchnia

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

Joanna GralikJoanna Gralik

Kocham to co robię . Tworze pyszne dania i słodkości .

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

słoik, kiełbasa, mięso, kiełbasa w słoikach, szynka, boczek, czosnkowy, ogórki, pasztet, karkówka, marynaty, przetwory, kiełbaski, sosy, galaretka, roladki, golonka, mielone, grochówka, sałatka, sałatki, sałatka z pomidorem, mięso mielone, czosnek w ziołach, lekkie sałatki, dania bez mięsa, szynka gotowana, dania na gorąco, boczek w marynacie, sos mięsny

Inne przepisy z Różowa kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.