Karkówka nadziewana zapiekana na jabłuszkach

Karkówka nadziewana zapiekana na jabłuszkach

Karkówka nadziewana zapiekana na jabłuszkach

Ten specjał robię przynajmniej raz na miesiąc, jednak jeszcze wam go nie pokazywałam,jakoś nie było okazji. Mięso jest przepyszne o lekko słodko kwaskowym smaku. Składniki: karkówka 1.1/2 kg żurawina do mięs i sosów 1 słoiczek Develey jabłka 2 duże kwaskowe sól i pieprz biały do smaku Przygotowanie: Karkówkę w jednym kawałku myje i osuszam ręcznikiem papierowym.Nacieram mięsu solą i pieprzem ze wszystkich stron. W środku mięsa podłużnie robię nacięcia dwa do końca długości mięsa.W przygotowane nacięcia wkładam łyż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Różowa kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.