Pasztet z soczewicy

Pasztet z soczewicy

Pasztet z soczewicy

Dzisiaj mam przysmak dla wegetarian i dla wszystkich tych , którzy lubią zdrowo się odżywiać :) Pasztet z soczewicy to żródło białka , zawiera też żelazo i kwas foliowy co sprzyja powstawaniu czerwonych krwinek . Bardzo polecam ten szybki i bardzo smaczny pasztet wegetariański. Wymiary blaszki : keksówka Temp. pieczenia : 180 C Czas pieczenia : 30 - 40 minut Składniki: szklanka czerwonej soczewicy 500 ml wody 2 marchewki cebula olej 3 jajka sol, pieprz, czosnek,curry , galka muszkatalowa Sposób przygotowania ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Różne smaki w kuchni

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.