Przepis na : obiad
Przed nami wielkie grillowanie, a oprócz tradycyjnych kiełbasek, lubię przygotować też kurczaka. Niektórzy myślą, że wychodzi on suchy i niezbyt dobry, dlatego warto go grillować kilka minut z każdej strony, a potem np. przełożyć do folii aluminiowej. Poznaj mój przepis na filety z kurczaka z grilla w delikatnej marynacie z jogurtem. Filety z kurczaka z grilla – jak zamarynować? Możesz przygotować filety z kurczaka z grilla wcześniej, np. kilka godzin przed grillowaniem i odstawić je do lodówki. Wted... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...