Błyskawiczna pomidorowa z mozarellą

Błyskawiczna pomidorowa z mozarellą

Błyskawiczna pomidorowa z mozarellą

Pomidory im bardziej są przetworzone tym więcej nasz organizm przyswaja wartości odżywczych. Zatem dziś padło na gęstą, kremową pomidorówkę. W krajach, gdzie pomidory są soczyste i słodkie najlepiej robić taką zupę ze świeżych pomidorów. U nas niestety są o wiele mniej aromatyczne. Dlatego warto sięgnąć po pastę pomidorową, która jest robiona tuż po zbiorach pomidorów, właśnie w krajach obfitujących w doskonałe pomidory. Więc do dzieła. Błyskawiczna pomidorowa z mozarellą Do mojej wersji, dla 4 osób, wystar... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Right Behind The Kitchen

Autor

Right Behind The KitchenRight Behind The Kitchen

Dawid Furmanek - je, gotuje, pisze, analizuje, recenzuje. Pomysłodawca i właściciel mEATing - warsztaty kulinarne, łowca smaków podróżniczych. Z wykształcenia pedagog i absolwent studiów podyplomowych z psychologii komunikacji społecznej, trener, coach. Członek komisji Programu Miejsca Inspiracji w Lublinie, który za zadanie ma wyłonienie inspirujących miejsc w Lublinie (hoteli, restauracji, kawiarni). Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, których odbiorcami są firmy, osoby indywidualne, a także dzieci.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

marchewka, pasty, pasta, zupa, makarony, makaron, spaghetti, zupa pomidorowa, pomidorowa ze świeżych pomidorów

Inne przepisy z Right Behind The Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.