KOSTKA CAPPUCCINO-KOKOSOWA

KOSTKA CAPPUCCINO-KOKOSOWA

KOSTKA CAPPUCCINO-KOKOSOWA

SKŁADNIKI: (forma 22x22cm) Biszkopt jasny 2 jajka 2 łyżki mąki pszennej 2 łyżki cukru 1łyżeczka proszku do pieczenia Biszkopt ciemny 3 jajka 3 łyżki mąki pszennej 1 łyżka kakao 3 łyżki cukru 2 łyżeczki proszku do pieczenia Masa Cappuccino : 1 łyżka żelatyny 5 łyżek cappucino (proszku) 2 opakowania Śnieżki 270 ml zimnego mleka Masa kokosowa: 1 łyżka żelatyny 50 ml gorącej wody 2 opakowania Śnieżki 270 ml zimnego mleka wiórki kokosowe SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Biszkopt jasny Oddzielić żółtka od białek. Białka ubić na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RAROSSA

Autor

RAROSSARAROSSA

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kokosowe, biszkopt, cappuccino, ciasto, kakao, ciasto kokosowe, bita śmietana, ciasto 3 bit, ciasto z białek , ciasto z masa, ciasta z masa, mleko w proszku, ciasto cappuccino, ciasto 3 bit na biszkopcie, ciasto kakaowe, ciasto 3 bit bez pieczenia

Inne przepisy z RAROSSA

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.