COMBER

COMBER

COMBER

Przed weekendem zakupiłam foremkę specjalną  do tego ciacha. Comber  mogła by być to inna nazwa jakoś mi nie pasuje do ciasta, ale skoro już jestem posiadaczką foremki  musiałam popełnić to ciasto. Jest bardzo wilgotne dzięki procentom które są w nim ukryte :), czekoladowe, i pomimo upałów wygrało z lodami, tym bardziej polecam. Jest jedno ale nie wiem czemu na cieście niema charakterystycznego wzoru, który powinno się uzyskać dzięki tej formie. Jednak smak rekompensuje wygląd ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RAROSSA

Autor

RAROSSARAROSSA

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, pieczenie, czekolada, mąka, kakao, deser, desery, polewa, czekoladowa, cukier, jajko, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, ciasto z białek , ciasto z masa, ciasta z masa, puszyste ciasto, polewa czekoladowa

Inne przepisy z RAROSSA

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.