Pasta kanapkowa z kaszą jaglaną, szparagami i orzechami

Pasta kanapkowa z kaszą jaglaną, szparagami i orzechami

Pasta kanapkowa z kaszą jaglaną, szparagami i orzechami

  Wystarczy naprawdę kilka dobrych składników, aby wyczarować coś dobrego. Dziś udało mi się to z pastą sałatkową na kanapkę, która może także nosić miano sałatki. Potrzebowałam do niej niewiele produktów, a smak naprawdę mnie urzekł.   Składniki 5-6 zielonych szparagów 1 jajko 1 szklanka kaszy jaglanej 3-4 plastry sera żółtego 2-3 plastry szynki kilka orzechów włoskich 1 łyżeczka majonezu sól, pieprz Wykonanie: Do rondelka o grubym dnie nalać 2 szklanki wody, dodać szklankę kaszy jaglanej, wcześni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Raj dla Podniebienia

Autor

Renata Czelny - Kawa

Jestem rodowitą rzeszowianką mieszkającą w Krakowie.
Od kilku lat eksperymentuję w kuchennych wyczynach!
Moją specjalnością jest pieczenie serników w różnych smakach i odsłonach. Kolekcjonuję filiżanki, piękne dzbanki herbaciane, jestem wielką miłośniczką herbaty, kawy i czekolady.

Kocham książki, ostatnio zainteresowało mnie fotografowanie. Gotowanie zamieniłam w pasję, która stała się moim światem.

Podróżuję, fotografuję, poszukuję nowych smaków.
Zapraszam!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szparagi, kasza, kasza jaglana, orzechy, pasta, pasty, szynka, kanapki, zielone szparagi, majonez, sałatki, sałatka, pieczywo, salatka z jajkiem, szynka gotowana, sałatka z serem żółtym , sałatka z serem żółtym i szynka , sałatka z serem i szynka, sałatka z szynką, sałatka z majonezem, lekkie sałatki

Inne przepisy z Raj dla Podniebienia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.