Cold brew z miętą i czekoladą – mój ukłon w stronę Padwy

Cold brew z miętą i czekoladą – mój ukłon w stronę Padwy

Cold brew z miętą i czekoladą – mój ukłon w stronę Padwy

Cold brew z miętą i czekoladą – mój ukłon w stronę Padwy Cold brew z miętą i czekoladą to jedna z tych kaw, które tworzysz raz – a wracasz do nich często. Lubisz moje przepisy? Postaw mi kawę! ☕ Dzięki Twojemu wsparciu Kulinarny Atlas Świata będzie się rozwijał. ➡ Kup mi kawę !☕ Kiedy po raz pierwszy spróbowałem kawy z Caffe Pedrocchi w Padwie, wiedziałem, że muszę zrobić coś po swojemu. Moja lodowa wersja klasyka to połączenie mocnego cold brew, aksamitnego mleka owsianego, syropu czekoladowego i pianki miętow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RafalCook

Warto przeczytać

Kawa, szkodzi czy pomaga?

Spożycie kawy stało się powszechne głównie dzięki jej smaku i aromatu oraz właściwości pobudzających.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.