Świeża kapustka - pomidorowa.

Świeża kapustka - pomidorowa.

Świeża kapustka - pomidorowa.

No i co mamy czerwiec, pogoda w końcu jest taka jaka być powinna ;-) Można by cały dzień spędzać na dworze ,ale przecież tez musimy coś jeść. Więc dziś zapraszam na świeżą kapustkę - taką z przecierem pomidorowym i koperkiem! Składniki; 1 główka świeżej kapusty 1 cebula 1 laska zwyczajnej sól,pieprz 2 łyzki przecieru pomidorowego 1 pęczek koperku lisc laurowy i ziele angielskie 3 łyzki oliwy Kapuste płuczemy i szatkujemy(wcześniej wycinając środek).Wrzucamy do garnka i wlewamy około pół szklanki wody. Przyk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Radość kipiąca uśmiechem.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.