Zupa z kapusty pekińskiej

Zupa z kapusty pekińskiej

Zupa z kapusty pekińskiej

Zupa powstała po "zawieszeniu" się w sklepie...co by tu :P Nie wiemy czy tylko u nas pojawia się taka "magnezja"... w każdym bądź razie, przede wszystkim spodobał się nam makaron ryżowy, świderki. Fajny, delikatny w smaku, sprawia wrażenie, że lekko rozgotowany jest. No i jest...zupa z pekinki, niesamowicie warzywna, pomimo wołowego wywaru.   Składniki 300-400 g szpondra wołowego 2 cm świeżego imbiru 1 ząbek czosnku 1 suszony kapelusz podgrzybka 2 liście kaffiru 5 ziaren ziela angielskiego 1 liść laurowy 1 p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, świderki, makarony, makaron, kapusta pekińska, papryka, imbir, mięso, kapustą, mielone, pieczarki, por , seler, zupa warzywna, czerwona kapusta, makaron z pieczarkami, mielone pieczarki, zupa z selera, zupa z mięsem mielonym, mięso mielone, mielone z warzywami

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.