Zupa z kalafiorem i fasolką szparagową

Zupa z kalafiorem i fasolką szparagową

Zupa z kalafiorem i fasolką szparagową

Kolejna zupa bardzo delikatna w smaku.   Składniki 2 marchewki 1 pietruszka 1 mały seler 4 ziemniaki 1 mały kalafior 1 por (biała część) 1 łyżka masła klarowanego 50 g kaszy jęczmiennej 200 g mrożonej fasolki szparagowej 1,2 l bulionu warzywnego sól, pieprz   Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Marchew, pietruszkę, pora obieramy i kroimy (struktura zależna od upodobań kulinarnych). Ziemniaki kroimy w większą kostkę. Warzywa podsmażamy na maśle, zalewamy gor... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.