Zupa orientalna z kapustą pekińską

Zupa orientalna z kapustą pekińską

Zupa orientalna z kapustą pekińską

Nasza propozycja zupy chińskiej. Świeży ,lekki aromat z nutą anyżu idealnie komponuje się z mięsem i kapustą pekińską. Świetna propozycja na zimowe dni. Składniki 500 g karkówki wieprzowej kilka grzybów mun 2 łyżki oleju sezamowego duża marchew pietruszka mały seler por (biała część) kawałek świeżego imbiru 2 ząbki czosnku 1 łyżeczka nasion kopru włoskiego 500 ml bulionu wołowego 1,25 l bulionu warzywnego mała kapusta pekińska 2 łyżki ryżu jaśminowego ocet ryżowy mielony imbir sól ,pieprz Przygotowanie Grzy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

imbir, grzyby, mielone, mięso, kapustą, zupa, kapusta pekińska, koper, por , siekane, seler, ryż, marchewka, sosy, karkówka, kuchnia chińska, mięso mielone, sos z grzybów , ryż smażony, sos do mielonego , sos do ryżu, zupa grzybowa, zupa z selera, zupa z mięsem mielonym, zupa warzywna, ryż po chińsku

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.