Zapiekane roladki

Zapiekane roladki

Zapiekane roladki

Propozycja na zapiekankę warzywną   Składniki 100 g zielonej fasolki (świeżej lub mrożonej) 1/2 pęczka marchwi 1 pęczek cebulki dymki 1 fenkuł (koper włoski) sól 1 cebula 250 g wędzonego boczku 100 ml śmietany 100 ml mleka 200 g serka topionego gałka muszkatołowa tłuszcz do formy Przygotowanie   Marchewki obrałem i pokroiłem wzdłuż na 4 części. Fasolkę opłukałem , odciąłem końcówki. Zieleń cebulek dymek skróciłem do ok. 12-15 cm , odkroiłem korzonki , same cebulki obrałem i umyłem. Odciąłem liści... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

boczek, sosy, fasolka, marchewka, zapiekanka, zapiekanki, boczek w sosie, koper, zapiekanka warzywna, ser, roladki, warzywa, warzywa na patelnie, zapiekanka z serem

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.