Szybki makaron ryżowy po Tajsku

Szybki makaron ryżowy po Tajsku

Szybki makaron ryżowy po Tajsku

Bardzo szybkie i smaczne danie kuchni tajskiej. Przepis pochodzi ze strony Darii Ładochy.  Składniki 100 g makronu ryżowego 150 g fasolki szparagowej 1 marchew 250 g boczniaków 250 g polędwiczki wieprzowej 1 szalotka 2 łyżki sosu sojowego 2 łyżki sosu rybnego 3 łyżki sosu ostrygowego 1 łyżeczka cukru palmowego 2 łyżki soku z limonki tajskiej 50 g orzechów ziemnych szczypiorek 1 łyżka oleju rzepakowego   Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Makaron moczymy w... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, makarony, makaron, orzechy, fasolka, polędwiczka, polędwiczki, kuchnia tajska, polędwiczki wieprzowe, fasolka szparagowa, polędwiczki wieprzowe w sosie, polędwiczki w sosie, dania z makaronem, sos do makaronu, makaron smażony, makaron z patelni

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.