Pulpety kalafiorowe w sosie pomidorowym

Pulpety kalafiorowe w sosie pomidorowym

Pulpety kalafiorowe w sosie pomidorowym

Bezmięsne danie też może dobrze smakować. Smak sosu bardzo dobrze podkreśla czerwona czubryca, przyprawa wspaniale dobranych składników od Rafex.eu Składniki Pulpety: 200 g mrożonego kalafiora 1 jajko 1 szklanka bułki tartej czosnek staropolski olej do smażenia sól, pieprz Sos: 70 g margaryny 2 łyżki mąki 2 łyżki koncentratu pomidorowego 700 ml bulionu warzywnego 1 łyżka czubrycy czerwonej sól, pieprz Dodatkowo: ryż świeża bazylia   Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, sosy, ryż, pulpety, bułki, zupa pomidorowa, kalafiorem, kalafior, sos do ryżu, sos pomidorowy, pulpety w sosie pomidorowym, ryż smażony, dania na gorąco

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.