Pasta z makreli i sera

Pasta z makreli i sera

Pasta z makreli i sera

Przepis na : śniadanie

Smaczna pasta na kanapki, która zawiera mnóstwo kwasów Omega-3 oraz jest źródłem selenu i witaminy D. W połączeniu z serem i natką pietruszki, stanowi pyszne źródło energii począwszy od samego rana. Składniki 250 g makreli wędzonej 250 g sera typu feta 1 pęczek natki pietruszki sól, pieprz Przygotowanie Makrelę obieramy ze skóry, oddzielamy mięso od ości. Mielimy razem z serem i posiekaną natką pietruszki. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

feta, makrela, makrela wędzona, mielone, pasta, śniadania, mięso, kanapki, pasty, ser feta, chleb, mięso mielone

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.