Leczo z cukinii i kabaczka

Leczo z cukinii i kabaczka

Leczo z cukinii i kabaczka

Sezon cukiniowo-kabaczkowy już trwa. Marysia dba o to, byśmy mieli dużo roboty :P Miłe to, że bliscy o nas zawsze myślą. Jak to w sezonie, leczo być musi. Składniki 1 cukinia (400-500 g) 1 kabaczek (400-500 g) 1 strąk czerwonej papryki 1 strąk papryki żółtej 250 g pieczarek 250 g fasolki szparagowej żółtej 250 g parówek wieprzowych 1 duża marchew 500 g pomidorów 190 g koncentratu pomidorowego 5 łyżek oleju rzepakowego 3 ząbki czosnku 4 krople sosu tabasco 1 łyżka mielonej  słodkiej papryki 400 ml bulionu wa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

cukinia, mielone, pieczarki, parówki, fasolka, sosy, sos pomidorowy, fasolka szparagowa, danie jednogarnkowe, duszona marchew, czerwona fasola, fasola czerwona

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.