Grillowanie polędwiczki wieprzowe z sosem morelowym

Grillowanie polędwiczki wieprzowe z sosem morelowym

Grillowanie polędwiczki wieprzowe z sosem morelowym

Wykwintna włoska dojrzewająca polędwica. Połączyłem z sosem morelowym , delikatnie zgrillowałem. , smakowało !  Składniki 300 g polędwicy sezonowanej w Toskanii sos morelowy; 250g świeżych moreli 2 łyżki cukru brązowego 1 łyżka soku z cytryny skórka z ½ cytryny 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej    Przygotowanie   Polędwicę pokroiłem na grube plastry. Rozgrzałem grilla, mięso grillowałem tylko kilka minut, aby zachować aromat uzyskany dzięki sezonowaniu w specjalnych warunkach we Włoszech. Polędw... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.