Grillowanie polędwiczki wieprzowe z sosem morelowym

Grillowanie polędwiczki wieprzowe z sosem morelowym

Grillowanie polędwiczki wieprzowe z sosem morelowym

Wykwintna włoska dojrzewająca polędwica. Połączyłem z sosem morelowym , delikatnie zgrillowałem. , smakowało !  Składniki 300 g polędwicy sezonowanej w Toskanii sos morelowy; 250g świeżych moreli 2 łyżki cukru brązowego 1 łyżka soku z cytryny skórka z ½ cytryny 1 łyżeczka mąki ziemniaczanej    Przygotowanie   Polędwicę pokroiłem na grube plastry. Rozgrzałem grilla, mięso grillowałem tylko kilka minut, aby zachować aromat uzyskany dzięki sezonowaniu w specjalnych warunkach we Włoszech. Polędw... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję