Golonka z indyka pieczona w marynacie z octem balsamicznym

Golonka z indyka pieczona w marynacie z octem balsamicznym

Golonka z indyka pieczona w marynacie z octem balsamicznym

Nasz eksperyment kulinarny. Smakowało wybornie. Składniki 2 golonki indycze Marynata : pół szklanki octu balsamicznego z sokiem figowym pół szklanki soku z pomarańczy (świeżo wyciśniętego) pół szklanki soku z grejpfruta (świeżo wyciśniętego) łyżeczka cynamonu pół łyżeczki startej gałki muszkatołowej łyżeczka ciętej trawy trzcinowej łyżeczka cukru pół łyżeczki soli   Przygotowanie Golonki ponacinałem, zamarynowałem. Wstawiłem do lodówki na 2 dni. Co jakiś czas odwracałem, aby smaki dobrze przeszły mięso. Zamary... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.