Gołąbki z czerwonej kapusty

Gołąbki z czerwonej kapusty

Gołąbki z czerwonej kapusty

Z kaszą bulgur i gotowanym kurczakiem Składniki kapusta czerwona 2 gotowane udka kurczaka (ok. 500 g) szklanka kaszy bulgur cebula masło natka pietruszki 500 ml bulionu warzywnego sól ,pieprz Przygotowanie   Z kapusty usuwamy zeschnięte lub nadpsute liście. Nacinamy przy głąbie tak by liście nie popękały ,zdejmujemy największe liście. W garnku doprowadzamy do wrzenia wodę i wkładamy liście. Zdejmujemy z ognia i po 5-6 min wyjmujemy je i odcedzamy. Kaszę przygotowujemy według przepisu znajdującego się ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, kasza, kapustą, mięso, kurczak, gotowany kurczak, udka z kurczaka, czerwona kapusta, siekane, mielone, udka , przekąska, przystawki, przekąski, mięso mielone, dania z kurczakiem, zapiekany kurczak, drugie danie

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.