Fusilli z drobiem w sosie śmietanowo estragonowym
Fusilli z drobiem w sosie śmietanowo estragonowym
Makarony mają to do siebie, że można je przygotować w kilka chwil i smakują z każdym sosem. Składniki 250 g makaronu fusilli (świderki) 300 g piersi z kurczaka 1 łyżeczka masła klarowanego 1 mała puszka groszku konserwowego 1 łyżka suszonego estragonu 100 ml śmietany 30% 150 ml śmietany 18% pęczek szczypiorku sól, pieprz Przygotowanie Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Makaron gotujemy zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu. Filety z kurczaka kroimy w paski lub kostkę (jak k... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen
Autor
Arkadiusz Gie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makaron, makarony, sosy, świderki, kurczak, groszek, sos do makaronu, mięso, pierś, piersi, filet z kurczaka, drobiowe, dania z makaronem, mięso duszone, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kurczak z makaronem, gotowany kurczak, sos do kurczaka, dania z piersi kurczaka, kurczak w zalewie, dania z kurczakiem, kurczak po włosku, kurczak na parze
Inne przepisy z R'n'G Kitchen
Dodaj komentarz